VITAMINE QI - de podcast die je energie geeft Podcast Image

VITAMINE QI - de podcast die je energie geeft

An Education, Health and Fitness podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
Vitamine Qi de Podcast. Hans Vos neemt je mee in zijn wereld van Tai chi, Qi gong en Kungfu. Al meer dan 12 jaar is Hans leraar en eigenaar van Chinengcentrum Purmerend en als ambassadeur van Vibram fivefingers verbonden aan de grootste barefoot winkel van Nederland; De Trek Barefoot Store te Amsterdam.De podcast is bedoeld als aanvulling op de wekelijkse lessen en workshops die in Chinengcentrum worden gegeven, en is zeker ook interessant voor iedereen die meer willen weten over lichamelijke energie en oosterse bewegingsleer.In de podcast sessies worden theorieën van Tai chi, Qi gong en Kungfu besproken en uitgelegd door middel van onder andere gesproken meditaties. Er zijn ook interviews met personen die aanzien hebben verworven binnen hun vakgebied o.a yoga, meditatie en lifestyle.Met mooie columns, gedichten en wijze raad verrijkt Vitamine Qi je leven op een bijzondere manier met praktische tips om direct te kunnen gebruiken.Luister en leer..Heb je vragen of ideeën over de podcast of een aflevering mail dan naar chinengcentrum@gmail.comHet Team:podcast host: Hans Vos. Art director: Sara Platon. Columnist: Marcel van Stigt.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

Episode. 1: TRAILER. Waarom ook jij moet luisteren naar VitamineQi
Dit is de trailer van de podcast VitamineQi en verteld je binnen 1 minuut wat je kan verwachten als je naar ons aan het luisteren bent. Dus start de Episode en meld je aan bij VitamineQi.  
Episode. 3: Innerlijke glimlach meditatie
De Innerlijke glimlach ( innersmile) meditatie is een echte Qi gong oefening die je altijd en overal kunt toepassen. Het geeft je rust en balans en laat energie stromen. De meditatie begint na 2 minuten (als je gelijk naar de meditatie wil) Ook hebben we weer een mooie Column van Marcel en zijn kijk op de mystieke wereld. Dus luister en leer.. bij de Podcast van Vitamine Qi 
Episode. 2: Vijf pilaren van Qi-Gong
In deze aflevering gaan we in op de basis principes van Qi-gong en Taichi, de "Vijf Pilaren" van Qi-gong deze zijn, Ontspanning - Houding en beweging - Ademhaling - Mentale focus en Sensitiviteit en bewustzijn. We geven uitleg om een effectievere en diepere oefening te krijgen. Luister en leer..  
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "VITAMINE QI - de podcast die je energie geeft". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Followers
Podcast Details
Started
Jun 12th, 2019
Latest Episode
Aug 5th, 2019
Release Period
Monthly
No. of Episodes
3
Avg. Episode Length
11 minutes
Explicit
No

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.