Podchaser Logo
Home
Představujeme: DJ Cliché, řízená střela

Představujeme: DJ Cliché, řízená střela

Released Sunday, 31st January 2021
Good episode? Give it some love!
Představujeme: DJ Cliché, řízená střela

Představujeme: DJ Cliché, řízená střela

Představujeme: DJ Cliché, řízená střela

Představujeme: DJ Cliché, řízená střela

Sunday, 31st January 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

DJ Schafff zpovídá svého ostříleného kolegu z WeddingDJs.cz 🤟 Milé nevěsty a milí ženichové, seznamte se s Robertem Pokorným aka DJ Cliché 🤩 Je to DJ, který nic nenechá náhodě, tancující energy man, který posunuje zábavu na svatbě na nový level. 

Nevěsta Simona, které hrál DJ Cliché na svatbě, o něm napsala... "Mise výběru toho pravého svatebního DJe pro nás byla jednou z priorit. Výběr hudebního mixu pro naši rodinu a přátele byl poměrně různorodý a naše i jejich obliba v žánrech, interpretech a hudebních dekádách nápodobně:) Pro nás dva byly rozhodujícími faktory pro hudební a taneční zábavu charakter, cit a entuziasmus. Při poměrně dlouhém hledání a pročítání hodnocení novomanželů jsme objevili Weddingdjs.cz a našeho "Vyvoleného"- Roberta. Zaujala nás radost a krásná slova popisující atmosféru večera a "Robertovy variace", které i přes jejich vykreslení musí člověk zažít. Robert nás překvapil již při prvním setkání svědomitou přípravou a zájmem o nás dva. Nejen že s námi do detailu komunikoval naše hudební preference, ale zároveň nám pomohl i během příprav svatebních her a aktivit v posledních dnech, kdy už jsme ztráceli elán a sílu. Při samotném obřadu perfektně reagoval na naše organizační připomínky na poslední chvíli a vnesl tak klid do lehce zmatené situace před nástupem. A konečně party! Společně sestavený seznam oblíbených skladeb obohatil o perfektně padnoucí hudební kousky, které jen umocnily danou chvíli a náladu. Všem, včetně nás, se líbil jeho výběr a hlavně "flow". Protancovali jsme celý večer a noc. Navíc jeho doprovodné komentáře (pro zahraniční hosty i v angličtině) byly trefné, krátké a vtipné. Nadšení a zpětná vazba všech svatebčanů jen potvrdili naši správnou volbu a kvality DJe Cliché. Pokud bychom organizovali akci podobného formátu, určitě bychom se na Roberta obrátili znovu. Děkujeme! Simona a Honza havLOVE"

🔊V našem rozhovoru nahlédnete do jeho nitra, pochopíte, co pro něj hraní na svatbě znamená a jaký je jeho přístup ke klientům a k jejich nejdůležitějšímu dni v jejich životě.

⚡️Připojte se do naší svatební bubliny na FACEBOOKu a INSTAGRAMu ⚡️

🎧Chcete, aby vám zahrál DJ Cliché na svatbě nebo večírku? 🎉 Stačí, když vyplníte na našem webu poptávkový formulář a obratem vám pošleme vymazlenou kalkulaci se všemi dostupnými Djs. ❤️


Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features