Woord op Zondag Podcast Image

Woord op Zondag

A Religion and Spirituality podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
De wekelijkse podcast Woord op Zondag is voor wie luisterend stil wil staan bij een levensthema. In 20 minuten onderzoekt de maandelijkse hoofdgast een thema dat hem of haar aan het hart gaat, omdat het even een ander licht schijnt op het leven of op wat de media te bieden hebben. Geinspireerd vanuit de traditie, of aangevuurd door de kunsten.

Hier een overzicht van de beschikbare podcast van deze serie.

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

View All
Show Best Episodes
Woord op Zondag (20180930 WOZO 20161209 Arjan Broers hh.mp3)
In september zenden we vijf gesprekken opnieuw uit. Luister naar Rikko Voorberg, Tom de Haan, Janneke Stegeman, Frits de Lange en Arjan Broers over tijdloze thema's als woede en activisme, liefde, bevrijding, leven en wijsheid. Totdat Woord op Zondag, in welke gedaante en onder welke titel dan ook, weer terugkeert op Radio Bloemendaal, zijn in de tussentijd alle voorbije uitzendingen, en dat zijn er nogal wat, te beluisteren op de sites van Radio Bloemendaal en Kerk Zonder Grenzen, en die van de afgelopen twee jaar op Buzzsprout. Tom de Haan in gesprek met theoloog en journalist Arjan Broers (herhaling) Klik hier voor de eerste aflevering van de serie over 'ouder en wijzer worden' die we met Arjan Broers maakten.
Woord op Zondag (20180923 WOZO 20161116 Frits de Lange hh.mp3)
In september zenden we vijf gesprekken opnieuw uit. Luister naar Rikko Voorberg, Tom de Haan, Janneke Stegeman, Frits de Lange en Arjan Broers over tijdloze thema's als woede en activisme, liefde, bevrijding, leven en wijsheid. Totdat Woord op Zondag, in welke gedaante en onder welke titel dan ook, weer terugkeert op Radio Bloemendaal, zijn in de tussentijd alle voorbije uitzendingen, en dat zijn er nogal wat, te beluisteren op de sites van Radio Bloemendaal en Kerk Zonder Grenzen, en die van de afgelopen twee jaar op Buzzsprout. Tom de Haan in gesprek met theoloog en hoogleraar ethiek Frits de Lange (herhaling) Klik hier voor de eerste aflevering van de serie over 'leven!' die we met Frits de Lange maakten.
Woord op Zondag (20180916 WOZO 201601007 Janneke Stegeman hh.mp3)
In september zenden we vijf gesprekken opnieuw uit. Luister naar Rikko Voorberg, Tom de Haan, Janneke Stegeman, Frits de Lange en Arjan Broers over tijdloze thema's als woede en activisme, liefde, bevrijding, leven en wijsheid. Totdat Woord op Zondag, in welke gedaante en onder welke titel dan ook, weer terugkeert op Radio Bloemendaal, zijn in de tussentijd alle voorbije uitzendingen, en dat zijn er nogal wat, te beluisteren op de sites van Radio Bloemendaal en Kerk Zonder Grenzen, en die van de afgelopen twee jaar op Buzzsprout. Tom de Haan in gesprek met theoloog (toen nog: des vaderlands) Janneke Stegeman (herhaling) Klik hier voor de eerste aflevering van de serie over 'bevrijding' die we met Janneke Stegeman maakten.
Reviews

This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Woord op Zondag". You can add this podcast to a new or existing list.

Similar Podcasts

  Rate Podcast

  Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
  Podcast Details
  Started
  Sep 4th, 2016
  Latest Episode
  Sep 30th, 2018
  Release Period
  Weekly
  No. of Episodes
  104
  Avg. Episode Length
  17 minutes
  Explicit
  No

  Podcast Tags

  Do you host or manage this podcast?
  Claim and edit this page to your liking.
  Are we missing an episode or update?
  Use this to check the RSS feed immediately.