Podchaser Logo

Viihde

A curated podcast list by
choomba

Creation Date September 9th, 2021
Updated Date Updated November 15th, 2021
 Be the first to like this!
Have something to share?Create your own list of podcasts or episodes!
 1. F**ked Up Bedtime Stories (for adults) features seven short stories written by Alissa Anne Jeun Yi, Dipo Baruwa-Etti, Tim Crouch, Vivienne Franzmann, Matilda Ibini, Amy Jephta and Anthony Neilson. ETT asked these 7 brilliant and provocative wri
 2. POKS -podcastissa poksautellaan ja kilistellään elämälle, puretaan tabuja, riemuitaan nostalgiasta ja käsitellään vaikeitakin asioita niin itkun kuin naurun merkeissä. (Ja totuuden nimissä lisätään listaan myös Sitan liian pienille Pokémon-asio
 3. Suomalaisten lautapelibloggaajien podcast, jossa puhutaan lautapeleistä eri näkökulmista. Jaksoja ilmestyy kahden viikon välein.
 4. Dropped Frames is a weekly podcast featuring hosts itmeJP, Ezekiel_III and CohhCarnage where they discuss the on goings of being a full-time streamer.
 5. Mimmit sijoittaa -media puhuu sijoittamisesta, ihmisistä ja taloudesta. Vähän kuin istuisit kavereiden kanssa aftereilla keskustelemassa rahasta, mutta se olisikin kiinnostavaa. Opi uutta podcast-jaksoja ja audioartikkeleita kuuntelemalla. Host
 6. Juttukulma on long-form tyyppinen Podcast, jota juontaa Ilkka Heikkinen. Podcastissä on vaihtelevat vieraat ja puheenaiheet. Vieraina on ollut esim urheilijoita, valmentajia, valokuvaajia, yrittäjiä, poliitikkoja jne.
 7. Podcasti, joka mädättää kuuntelijansa yksi keho- ja seksipositiivinen jakso kerrallaan. Varoitus! Saattaa sisältää pieniä määriä ehkäisyä, seksuaalikasvatusta, nautintoa ja feminisimiä.
 8. Lautapelioppaan podcast, jossa lyhyitä uutisia, fiiliksiä ja pelikokemuksia lautapelien maailmasta. Lautapelioppaan viikkokatsauksesta tuttua tavaraa siis, mutta viikkokatsausta nopeammin.

Join Podchaser to...

 • Rate podcasts and episodes
 • Follow podcasts and creators
 • Create podcast and episode lists
 • & much more