Podchaser Logo
Home
2- Handan Acar Yıldız

2- Handan Acar Yıldız

Released Friday, 10th July 2020
Good episode? Give it some love!
2- Handan Acar Yıldız

2- Handan Acar Yıldız

2- Handan Acar Yıldız

2- Handan Acar Yıldız

Friday, 10th July 2020
Good episode? Give it some love!
Rate Episode
Blog yazarı Evren Soyuçok tarafından hazırlanan edebî podcastin 2. bölümünün konuğu Yazar Handan Acar Yıldız. Bu bölümde Buket Uzuner, Rasim Özdenören ve Melih Cevdet Anday’ın edebiyata dair görüşleri masaya yatırılırken Oktay Rifat’ın edebiyatla ilgili bir sorusuna cevap aranıyor. edebî podcastin bu bölümüne dair notlara edebi.blog/handan-acar-yildiz adresinden ulaşılabilir.

Handan Acar Yıldız Hakkında:

İstanbul’da doğdu. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik ve Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerini bitirdi. Öyküleri ve yazıları Yedi İklim, Dergâh, Hece, Hece Öykü, Türk Dili, İtibar, Post Öykü ve Muhayyel, Muhit dergilerinde yayımlandı.
Öykü kitapları: Cam Koridor (2011), Ağır Boşluk (2014), İnatçı Leke (2015 Türkiye Yazarlar Birliği Ödülü), Açık Unutulmuş Mikrofon (2019)
Roman: Kaybolmuş Kaderler Müzesi (2017)
İnceleme: Karanlıkta Patlama (Dünya Öyküsünün Anıtları) 2020

edebî Podcast Hakkında:

Türkiye’nin özgün formata sahip ilk Türkçe edebiyat podcasti olma özelliği taşıyan edebî podcastin her bölümünde mikrofonun diğer ucunda farklı bir edebiyatçı yer almaktadır. Üç farklı ismin edebiyata dair görüşlerinin aktarıldığı konuklardan, kendi düşüncelerini dile getirmesi istenir. Podcastin son bölümünde konuklar, kendilerine yöneltilen başka bir edebiyatçıdan alıntılanan soruyu yanıtlar. Edebiyata dair tartışmalı görüşlerin yaşayan edebiyatçılar tarafından tekrar ele alındığı edebî podcast, özgün içeriği ve ilk kez denenen formatıyla iki haftada bir yayımlanmaktadır.

edebî Podcast Erişim Kanalları:
https://edebi.blog/
https://twitter.com/edebiyayin
https://www.facebook.com/edebiblog/
https://www.instagram.com/edebiyayin/
Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features