Podchaser Logo
Home

Arlind & Ledian, vëllezërit Selimaj

fit n'shqip

Good podcast? Give it some love!

fit n'shqip

About

fit n'shqip

Good podcast? Give it some love!
Podkasti i parë i fitnesit i sjellë për shqiptarët nga shqiptarë. Trajnerët e Elite Sporting Club në Tiranë sjellin njohuri, eksperienca, trende nga Kopenhageni dhe tërë bota për dëgjuesin Shqiptarë në shqip (disa episode do të jenë në Anglisht). Podkasti u themelua ne Shkurt të vitit 2020. Ky podkast bëhet vullnetarisht dhe nuk ka ndonjë përfitim financiar nga mikpritësit ose të ftuarit dhe nuk përdoret për qëllime komerciale. Qëllimi i vetëm i këtij kanali është ndarja falas e informacionit rreth jetës së shëndetshme në shqip në gjithë botën si dhe promovimi i sportistëve Shqiptarë.

Creators & Guests

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can so they can be credited for this and other podcasts.

Podcast Reviews

This podcast hasn't been reviewed yet. You can to show others what you thought.
This podcast, its content, and its artwork are not owned by, affiliated with, or endorsed by Podchaser.
Rate Podcast

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more

Podcast Details

Created by
Arlind & Ledian, vëllezërit Selimaj
Podcast Status
Idle
Started
Feb 15th, 2020
Latest Episode
Nov 26th, 2022
Release Period
3 per week
Episodes
66
Avg. Episode Length
About 1 hour
Explicit
No
Language
Albanian

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features