Podchaser Logo
Home
S02EP10 – Így vágj bele az F1 meghódításába!

S02EP10 – Így vágj bele az F1 meghódításába!

Released Thursday, 11th February 2021
Good episode? Give it some love!
S02EP10 – Így vágj bele az F1 meghódításába!

S02EP10 – Így vágj bele az F1 meghódításába!

S02EP10 – Így vágj bele az F1 meghódításába!

S02EP10 – Így vágj bele az F1 meghódításába!

Thursday, 11th February 2021
Good episode? Give it some love!
Rate Episode

Tippek, tanácsok, kulisszatitkok és elképesztő mennyiségű érdekesség Jánvári Zsolttól, az egyetlen magyartól, aki valóban F1-es autót babusgat a mindennapokban.
  
Elcsábítani egy F1-es szakembert az épülő új versenyautó mellől? A Formula Podcast megtette, így vendégül láthattuk Jánvári Zsoltot, azt a magyar szakembert, akinél mélyebben senki nincs benne a királykategória körforgásában!

A Williams istálló elektronikai rendszertechnikusa az FW43B típusjelű idei versenygép építése közben is szakított időt arra, hogy válaszoljon azokra a kérdésekre, amelyeket hallgatóink tettek fel neki a Formula Podcast Facebook-csoportjában.

Zsolt a beszélgetés során exkluzív beszámolót adott arról, hogy milyen a mindennapi élete azoknak a szakembereknek, akik az F1-es istállók versenyekre utazó stábját alkotják és komoly iránymutatással szolgált azok számára is, akik hozzá hasonlóan Magyarországról indulva szeretnének eljutni a királykategória szívébe. Mindent megtudhattunk arról is, hogy milyen magyarként helytállni a legelitebb versenyszéria borzalmasan sokat követelő közegében, de természetesen terítékre került a nagy múltú istálló is: mennyire családias a légkör, mivel hecceli Russell a csapat tagjait, mikor harcolhatnak újra a pontokért?
 
Vajon a jövőre érkező új, pénzügyi korlátozást is magában foglaló szabályrendszerrel „kihúzzák a pénzkígyó méregfogát?” Technikai igazgatónk ezzel a témával kapcsolatban is kifejtette nézeteit! Érdekel a válasz? Hallgass belénk!

*

 A #FormulaHUPodcast az Autósport és Formula Magazin és a formula.hu Forma-1-es podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adással jelentkezik, feldolgozva a legelitebb autósport-géposztály színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Bethlen Tamás főszerkesztő, Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó F1-es akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja.
 
*
 
FORMULA PODCAST
Az Autósport és Formula Magazin műsora
Hírek, vélemények, és minden, ami autósport

Készítették:
Gellérfi Gergő, az Autósport évkönyv szerkesztője
Mészáros Sándor, a Száguldás és cirkusz F1-es szezonösszefoglaló szerzője
Bethlen Tamás, a Formula.hu főszerkesztője
Hilbert Péter, technikus

Support the show

A Formula Podcast az Autósport és Formula Magazin és a Formula.hu Forma-1 témájú podcastje, amely 2020 márciusa óta heti egy vagy több adásban dolgozza fel az F1 színfalak előtti és mögötti történéseit. A produkció állandó stábját Gellérfi Gergő motorsport-szakíró és Mészáros Sándor, az egyetlen állandó Formula-1 akkreditációval rendelkező hazai újságíró alkotja. A műsorban olyan sztárvendégek szólaltak meg, mint a Formula–1 több világbajnoka, így Nelson Piquet és Jacques Villeneuve, a száguldó cirkusz több aktív versenyzője, a sportág vezetői, köztük Ross Brawn, vagy épp az AC/DC énekese, Brian Johnson. #f1 #forma1 #formula1 #motorsport #autósport

Show More

Unlock more with Podchaser Pro

  • Audience Insights
  • Contact Information
  • Demographics
  • Charts
  • Sponsor History
  • and More!
Pro Features