Førstevifta Podcast Image

Førstevifta

An Arts podcast
Good podcast? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
To syklister om livet på norges beste sykkellag, Team Joker Fuel of Norway. Bli med oss på sykkelritt i hele Europa, og bli bedre kjent med ryttere, støtteapparat og sponsorer. Her får du rittanalyser, intervjuer og prat om livet som norsk semiproff!

Creators

We don't know anything about the creators of this podcast yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

Recent Episodes

Alkmaar, ukens rytter og mindre gode automobilførere
Denne uken prøver vi desperat å holde oss på tema sykkel, men sliter voldsomt med avsporinger. Heldigvis er vi rutinerte og klarer å finne en vei (kall det gjerne en sykkelsti) tilbake til noe tematisk riktig. Vi kommer blant annet innom det overståtte EM i Alkmaar og en paddeflat løype som "alle" trodde ville bli kjedelig å se på (ikke oss).Vi kårer ukens rytter og prater litt om det som skjer fremover, samt ting som allerede har hendt.Med andre ord en vel utprøvd oppskrift som vi tror dere vil kunne sette pris på.
Lettbeint, og litt tungbeint, hos Kørner
Tirsdag kveld hos Kørner bør egentlig være en ukentlig tradisjon. Vi spiste litt for sterk indisk, drakk svensk kaffe og snakket om livet på landeveien. Björg Lambrecht mistet livet i en velt under Polen Rundt tidligere denne uken. Da blir ord fattige. Det ble plutselig veldig nært og ekte for alle tre på CB denne kvelden. Vi er alle enige om at vi skal fortsette å kose oss på sykkelen, men passe på oss selv og hverandre, og ta vare på de få dagene vi får på denne kloden. Livet er skjørt, dere. 
Ukens rytter, trafikkregler og elendig sportsdrikk
Hei. Dette er en ny episode. Håper du liker den! Hei.
Reviews
This podcast hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Mentioned In These Lists

There are no lists that include "Førstevifta". You can add this podcast to a new or existing list.
Rate Podcast
Podcast Details
Started
Feb 27th, 2019
Latest Episode
Aug 14th, 2019
Release Period
Weekly
No. of Episodes
24
Avg. Episode Length
About 1 hour
Explicit
No
Followers

Podcast Tags

Do you host or manage this podcast?
Claim and edit this page to your liking.
Are we missing an episode or update?
Use this to check the RSS feed immediately.