Podchaser Logo
Episode from the podcastOngekend Talent Podcast

Sjanett de Geus # 39: Pieken en dalen; dát is de joy of life

Released Monday, 13th April 2020
Good episode? Give it some love!
Pieken en dalen; dát is de joy of life

Twee aan elkaar gewaagde podcast hosts aan één tafel! Dennie en Sjanett, beiden wel bespraakt, gaan de diepte in. Van alles passeert de revue, met als rode draad de oneindige weg naar de (nog) betere versie van jezelf.
Wat is Sjanett de Geus niet, zou je haast zeggen! Ze is host van de Transformatie Podcast, entrepreneur, lifecrafting coach/trainer en vice president van Twelve Waves. Alles gaat haar voor de wind!? Maar niet zomaar, het is een manifestatie van vallen, opstaan en gaan voor waar je in gelooft. Dat daar een onstuimig verleden en een zeer eigengereide persoonlijkheid achter zit, zal niemand verbazen.
Openlijk vertelt Sjanett over haar verleden, verslaving, depressie, de zoektocht naar spiritualiteit en zelfacceptatie. Ze heeft ervoor gekozen om, buiten haar werk om, als een kluizenaar door het leven te gaan en gebruikt de natuur om tot rust en inzichten te komen.
Het is een boeiend gesprek waarin zowel Sjanett als Dennie vertellen over hun persoonlijke onzekerheden, coping mechanismen en wat het leven bijzonder en mooi maakt.

#sjanettdegeus #podcast #lifecrafting #verslaving #depressie #pesten #spiritualiteit #twelvewaves