Digitaliseringens betydelse för omställningen av vården

Released Monday, 18th February 2019
Good episode? Give it some love!
Reviews
Creators
Lists
I det femte avsnittet träffar jag och vår praktikant Lina Olofsson Ann Söderström som är hälso- och sjukvårdsdirektör i Västra Götalandsregionen. Ann ansvarar också för den stora omställningen av sjukvården i Västra Götaland, och vi borrar lite i hur digitaliseringen är nödvändig för att Västra Götalandsregionen ska kunna möta framtidens utmaningar på rätt sätt. 

Är du nyfiken så finns Strategi för omställningen av hälso- och sjukvårde… som ger en övergripande bild av vart vi vill, och varför. På webbplatsen Vårdskiftet kan du läsa om hur vi förändrar och utvecklar hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen de närmaste åren.

Vi passade också på att spela in en framtidsspaning som blir premiäravsnitt i poddens avdelning "Grejen med digitalisering - EXTRA" där vi också pratar digitalisering, men med ett annat fokus än huvudprogrammen. Avsnittet ligger i vanliga flödet.

Who's On This Episode

We don't know anything about the creators of this episode yet. You can add them yourself so they can be credited for this and other podcasts.

What People Are Saying

This episode hasn't been reviewed yet. You can add a review to show others what you thought.

Rate Episode

Join Podchaser to...

  • Rate podcasts and episodes
  • Follow podcasts and creators
  • Create podcast and episode lists
  • & much more
Episode Details
Length
23m 56s
Explicit
No

Episode Tags